Udržitelnost veřejných financí a dynamická efektivnost - Izák, Vratislav
Rozpočtové obmedzenie vlády, ktoré je logickým východiskom všetkých úvah o udržateľnosti verejných financií. Indikátory udržateľnosti verejných financií. Rozdiel medzi úrokovou mierou a mierou rastu.