Sprostredkovanie poistenia v procese globalizácie poistného trhu - Majtánová, Anna
Smernica 2002/92/ES Európskeho parlamentu a rady o sprostredkovaní poistenia. Implementácia smernice Európskej únie v Slovenskej republike. Právna úprava sprostredkovateľskej činnosti v krajinách Európskej únie. Sprostredkovateľská činnosť vo Veľkej Británii, v Nemecku, v ČR, v Maďarsku a v Poľsku.