Realitný trh a realitné fondy na Slovensku - Chovancová, Božena
Na rozvoj realitného trhu na Slovensku vplývajú ekonomické, vnútorné a vonkajšie, zahraničné faktory. Vznik špeciálnych podielových fondov nehnuteľností. Rozdiel medzi klasickými podielovými fondami a realitnými fondami - osobitné stratégie investovania. Ocenenie nehnuteľnosti. Poskytovanie úverov a pôžičiek. Procesy riadenia v realitnom fonde. Dohľad nad nakladaním s majetkom fondu. Výnosnosť realitných fondov.