Možnosti zvyšovania kvality v školstve - Pisoňová, Mária
Modely 4Q model, GAP-model, AIM-model zaoberajúce sa zisťovaním kvality vo sfére služieb, opisujúce procesy a vznik služby ako komparáciu zámerov, možností očakávaní a požiadaviek. Modely nemožno chápať izolovane, ale ako doplnkový nástroj zvyšovania kvality prostredníctvom radu noriem ISO 9000, prípadne systému TQM.