Regional pathways towards the knowledge economy - experiences from Slovakia - Rehák, Štefan, 1974-
Historické dedičstvo z obdobia socialistického štátu. Kolaps socialistického štátu a inovačné systémy deväťdesiatych rokov. Smerovanie regiónov k znalostnej ekonomike. Súčasný "post Lisabonský" vývoj. Bariéry inovácie regiónov na Slovensku.