Teoretické aspekty pedagogickej praxe vysokoškolákov - Strečko, Vladimír
Teoretické poznámky k pedagogickej praxi, ktorú absolvujú študenti učiteľstva. Zabezpečenie úspešného priebehu praxe. Príprava študenta na vyučovanie. Pravidlá vedenia vyučovacej hodiny. Domáce úlohy vo vyučovaní. Ako majú praktikanti sledovať a rozoberať vyučovacie hodiny.