Návrh koncepcie hodnotenia kvality edukačných softvérov - Karolčík, Štefan
Metodika komplexného posudzovania kvality edukačného softvéru, ktorá stavia na všeobecne platných didaktických princípoch a vychádza z piatich kľúčových požiadaviek zoskupených do troch troch samostatných tematických okruhov.