O výpočte fiškálneho dopadu investičnej podpory - Bolcha, Peter
Vymedzenie fiškálnych výnosov a nákladov. Základné problémy spojené s ich kvantifikáciou v kontexte s existujúcimi štúdiami v ČR. Návrh výpočtu fiškálneho dopadu pri ex ante rozhodovaní o udelení či neudelení investičnej podpory u individuálneho investora. Modifikácia ex ante odhadu na spôsob, ktorým môže byť ex post vyhodnotený fiškálny dopad určitej skupiny projektov.