Analýza medzinárodných zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia uzatvorených Slovenskou republikou - Bláhová, Renáta
Aplikácia základných článkov Modelovej zmluvy OECD. Prehľad osôb, na ktoré sa zmluvy vzťahujú. Slovenské a zahraničné transparentné subjekty. Prednosť medzinárodných zmlúv pre slovenským zákonom.