Typy grafov - Andrejkovič, Milan
Grafy ako vizuálna pomôcka technických analytikov na štúdium vývoja cien. Klasický vs. logaritmický graf. Klasické typy grafov: bodový graf, stĺpcový graf, líniový graf, OHLC graf, plošný graf, sviečkový graf.