Duálne zobrazovanie, prepočet na euro a zaokrúhľovanie meny euro - Marhefková, Martina
Zákon č. 659/2007 Z.z. o zavedení meny euro v Slovenskej republike a o zmene a doplnení niektorých zákonov stanovuje základné pravidlá zaokrúhľovania, existujú však špecifiká, ktoré nie sú v zákone obsiahnuté. Generálny zákon vymedzuje oblasti, ktoré sa konkretizujú ďalšími právnymi predpismi.