Ako vzniká úverová kríza - Vlachynský, Karol
Problémy s hypotekárnymi úvermi v USA a ich dôsledky. Podmienky pre vznik krízy. Odpoveď na otázku, či sa americký scenár vývoja trhu s hypotekárnymi úvermi môže preniesť aj na Slovensko. Poznámky autora na záver.