V létě byli investoři aktivní - Hatlapatka, Marek
Zahraničné akciové trhy. Toto leto nepatrilo na akciových trhoch k najkľudnejším. Aj keď sa hodnoty indexov takmer nezmenili, našli sa aj tituly, ktoré behom prázdnin posilnili, alebo naopak zoslabli o niekoľko desiatok percent. Finančný sektor - v centre pozornosti. Bankový sektor v Nemecku. Zaujímavosti na trhu s ropou. Vývoj úrokových sadzieb na americkom hypotékovom trhu.