Vplyv zavedenia eura na oblasť dane z pridanej hodnoty - Jablonková, Zdenka
Na základe nariadenia Rady (ES) č. 693/2008 z 8. júla 2008 a nariadenia Rady (ES) č. 694/2008 z 8. júla 2008 sa v Slovenskej republike od 1. januára 2009 zavedie mena euro pri konverznom kurze 30, 1260 Sk/1EUR. Informácia o zmene daňových zákonov v súvislosti so zavedením meny euro.