Súčasný stav controllingu v slovenských podnikoch - Moravčíková, Elena, 1967-
V novembri a v decembri 2006 sa realizoval dotazníkový prieskum. Dotazník bol rozdelený na dve časti. Cieľom prvej časti bolo získať údaje o všeobecných charakteristikách podnikov. Cieľom druhej časti bolo zachytiť súčasný vzťah slovenských podnikov ku vybraným oblastiam kontrolingu - chápanie kontrolingu a jeho postavenie v podniku, plánovanie a riadenie na úrovni podnikovej i vnútropodnikovej, poznanie a využívanie procesného riadenia a iné. Grafické znázornenie výsledkov prieskumu.