Dôsledky zavedenia eura v jednoduchom účtovníctve - Baštincová, Anna
Informácia o povinnostiach účtovných jednotiek - podnikateľov účtujúcich v jednoduchom účtovníctve do dňa zavedenia a po zavedení meny euro. Ilustračné príklady.