Vykazovanie goodwillu v majetku podniku - Fabian, Peter
Charakteristiky a typy goodwillu. Oroginálny goodwill. Sekundárny goodwill. Negatívny goodwill. Goodwill a jeho zachytenie podľa slovenskej legislatívy. Goodwill a jeho zachytenie podľa IFRS (IAS). Goodwill a US GAAP.