Pojištění, nebo investiční nástroj? - Daňhel, Jaroslav
Historické poslanie životného poistenia. Životné poistenia ako investičný inštrument. Integrácia finančných služieb. Dve strany investičného životného poistenia. Ponuka prostredníctvom marketingu. Regulátori finančných trhov.