Daňová úskalí smluvních sankcí - Švalbach, Martin
Vznik práva na úrok z omeškania. Špeciálna úprava v účtovom štandarde z úroku z omeškania. Zaplatenie úroku z omeškania dlžníkom. Rozhodnutie o neuplatnení úroku z omeškania. Odpustenie pohľadávky z úroku z omeškania. Pochybnosti o daňových dopadoch. Postúpenie pohľadávok z úroku z omeškania.