8/2 Firemné účtovníctvo - Sovíková, Daniela, 1983-
Účtovná závierka, lehota na jej zostavenie. Schvaľovanie účtovnej závierky. Zverejňovanie účtovnej závierky. Predkladanie účtovnej závierky akcionárom,, daňovému úradu, banke.