Zachrání Evropu imigrace? - Loužek, Marek
Pohľad na rekordnú migráciu v Európe. Voľný pohyb osôb v Európskej únii. Obava zo stárnutia populácie. Klady a zápory tzv. multikulturalizmu. Problém demokratickej legitimity. Racionálna imigračná politika.