Špecifické aspekty pri ohodnocovaní ochrannej známky - Križan, Martin
Hodnota ochrannej známky ako výsledok dlhoročného vývoja a dobrej povesti podniku, a preto nie jemožné ju oddeľovať od celkovej ekonomickej situácie v podniku.Tri základné prístupy ohodnocovania ochrannej známky: ohodnotenie ochrannej známky na základe jej budúcich výnosov, ohodnotenie ochrannej známky na základe vynaložených nákladov na jej vytvorenie a zápis, ohodnotenie ochrannej známky na základe porovnania s inými ochrannými známkami.