Finančný plán vo výrobnom podniku - Marhefka, Peter
Dynamika hierarchie plánovania. Externé východiská finančného plánu a interné výkazníctvo. Rolling Forecast verzus Budget a dlhodobý plán. Informačný systém - podpora finančného plánu. Výstupy finančného plánovania. Prínosy finančného plánovania.