Ochrana spotrebiteľa v európskom kontexte
Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo (ÚNMS) SR prezentoval svoje výsledky a ciele. Pomoc prílevu investícií a reštrukturalizácii hospodárstva. Zavádzanie systému manažérstva kvality vo verejnom sektore. Cez ÚNMS SR nastal prenos európskeho know-how a expertíz do partnerských krajín. Medzinárodná spolupráca. ÚNMS SR vo faktoch. Ciele pre nasledujúce obdobie.