Prechod na euro - špecifiká pravidiel zaokrúhľovania - Marhefková, Martina
Povinnosti v období duálneho zobrazovania. Sociálna a mzdová oblasť - prehľad pravidiel zaokrúhľovania. Menovité hodnoty vkladov do imania a menovité hodnoty základných imaní. Zaokrúhľovanie v účtovníctve. Dane a clo. Oblasť ochrany spotrebiteľov.