Stav outsourcingu v logistice českých podniků - Pernica, Petr
Ďalšie výsledky dotazníkového výskumu, ktorého sa zúčastnilo 240 českých podnikov spracovateľského priemyslu. Outsourcing v logistike - rozsah outsourcingových činností - porovnanie českých podnikov s nemeckými podnikmi. Dôvody, ktoré vedú k outsourcingu. Kritériá výberu externých poskytovateľov logistických služieb. Rozsah outsourcingových činností - podrobný prehľad.