Česká a slovenská ekonomika 15 let po rozdělení - Vintrová, Růžena
Vyrovnávanie ekonomickej úrovne Slovenska v spoločnom štáte a jeho zdroje. Presun zdrojov v medzinárodnom porovnaní. Prechod k trhovej ekonomike a rozdelenie Československa. Urýchlené dohánanie po vstupe do EÚ. Cenová konvergencia a prijatie eura.