Pôsobenie subjektov zaistenia na poistnom trhu - Veselovská, Stanislava, 1957-
Hlavná úloha zaistenia. Subjekty poskytujúce zaistenie na poistných trhoch. Pojem zaisťovne. Subjekty poskytujúce sprostredkovanie zaistenia na poistných trhoch.