Rozhodnú trh a konkurencia
Konverzný kurz sa používa od 24.8.2008 do 31.12.2008 len informatívne výlučne pre potreby duálneho zobrazovania cien. Pravidlá regulácie cien - na zabránenie neodvôvodneného zvyšovania cien niektorých tovarov. Cenový nárast niektorých položiek potravinárskeho tovaru sa po úvodnom monitoringu pribrzdil. Dohľad cenovej rady.