Vývoj kráča pred praxou - Prikryl, Pavol
Informačné technológie sa stali za posledné roky súčasťou nášho života. Vývoj moderných technológií neobišiel ani logistiku, ktorá sa stala hnacím motorom technologického vývoja. Čiarové kódy a rádiofrekvenčná identifikácia RFID. Budúcnosť RFID, vynára sa vážny eticko-spoločenský problém, keď začína RFID zasahovať do súkromia.