Sci-fi nahrádza realita - Prikryl, Pavol
Medzinárodná kamiónová doprava zažíva obrovský rast. Aj napriek úsiliu EÚ odbremeniť cesty od nákladnej prepravy počet kamiónov rastie. Monitorovací systém GPS a jeho význam. Inteligentné diaľnice, inteligentné svetelné križovatky. Vďaka telematike sa rýchlo rozšíria informácie o dopravnej zápche. Bezpečnostné plomby.