Vývoj obyvatelstva v České republice v roce 2007 - Štyglerová, Terezie
Počet obyvateľov a zloženie podľa veku a rodinného stavu v ČR. Situácia v rozvodovosti. Ukazovatele pôrodnosti. Potratovosť. Úmrtnosť. Zahraničná a vnútorná migrácia.