Význam forem učení pro inovační výkonnost - Kadeřábková, Anna
Prezentácia hodnotenia inovačnej výkonnosti s využitím teoreticko-metodologického rámca tzv. učiacej sa ekonomiky, a to na príklade krajín Európskej únie. Implikácia tohto hodnotenia pre kvalitatívne založenú konkurencieschopnosť (t.j. konkurenčnú výhodu založenú na kvalitatívne náročných vstupoch a výstupoch). Porovnanie pozície krajín EÚ s rozdielnými zdrojmi konkurencieschopnosti.