Produkt pod vplyvom silného lobingu a ochoty vlády - Škriniar, Pavel, 1979-
S Erichom Feixom o zakladaní stavebnej sporiteľne a vyhliadkach na trhu. Začiatok stavebného sporenia. Stavebné sporenie u nás a v zahraničí. Lobing pre štátnu prémiu. Novela zákona o stavebnom sporení a jej efekt. Konkurencia na trhu. Zdolávanie výziev.