Odstup od ostatných sa postupom času skracuje - Podhorec, Rastislav
Trendy a štatistiky v európskom finančnom poradenstve. Počty finančných poradcov. Problémy poradcov a sprostredkovateľov. Charakteristika sprostredkovateľa. Trh sprostredkovateľov, poradcov a finančných plánovačov. Budúcnosť poradenstva.