Osobitosti investorských stratégií u žien - Baláž, Vladimír
Rozhodovanie amerických žien pri plánovaní dôchodku. Zber a analýza informácií pre rozhodnutie ženy, používanie mentálnych skratiek. Informácie na webových stránkach. Vyhľadávanie poradenstva. Vyhýbanie sa rozhodnutiam a revízie investičných rozhodnutí.