Reálný kurz české koruny a ceny mezinárodně neobchodovatelných statků - Mandel, Martin
Teoretická a ekonomická analýza faktorov ovplyvňujúcich pohyb cien medzinárodne neobchodovateľných statkov v českej ekonomike.