La relation avec le fournisseur. Facteur de compétitivité des entreprises industrielles dans le domaine de ľ achat sur le territoire slovaque - Kita, Jaroslav
Nárast dôležitosti vzťahu s dodávateľom na globalizujúcom sa trhu. Úloha nákupu vo zvyšovaní konkurencieschopnosti priemyselných podnikov. Funkcia nákupu vo vzťahu s dodávateľom. Nástroje a metódy používané v dodávateľsko-odberateľskom vzťahu. Výsledky prieskumu dodávateľsko-odberateľských vzťahov priemyselných podnikov v SR.