Innovations as Inherent Feature of the Contemporary Logistics - Oreský, Milan, 1956-
Permanentná nestálosť podniku a prispôsobivý podnik. Prehľad inovácií v logistike - lexikon logistiky. Budovanie adaptívneho dodávateľského reťazca - sieťový reťazec. Excelentný dodávateľský reťazec pre budúcnosť.