Slovakia within the framework of EU's relations with Taiwan - Csabay, Marek
Stručne z histórie Taiwanu. Politické pozadie vzťahov Európskej únie s Taiwanom. Obchodné vzťahy medzi EÚ a Taiwanom. Obchod Slovenska s Taiwanom.