Vytvorenie systému rozvoja manažérov - Poniščiaková, Oľga
Vlastnosti dobrého lídra, rozdiely medzi typickým manažérom a skutočným lídrom, prekážky líderstva. Manažérska príprava ako súčasť stratégie podniku. Tri úlohy vrcholového manažmentu. Vzdelávacie programy, metódy, teambuilding, mediatraining. Nové ciele pre manažérov v oblasti riadenia ľudských zdrojov, e-learning, prínosy a nedostatky. Personálne útvary, e-personalistika. Uplatňovanie nových postupov v praxi - používanie medzinárodne uznávaného štandardu IIP (Investors in people - investori do ľudských zdrojov). Hodnotenie a zavedenie normy IIP.