K některým trendům v oblasti získávání nerostných zdrojů po roce 2000 - Dvořák, Antonín
Analýza cenového vývoja nerastných surovín na svetových trhoch. Trendy, ktoré sú v pozadí tohto vývoja a významné zmeny surovinových stratégií.