Fúzie a akvizície vo finančnom sektore - Marko, Peter
Charakteristika bankového sektora, sektora finančných služieb a súčasné trendy fúzií a akvizícií. Faktory ovplyvňujúce fúzie a akvizície. Ciele fúzií a akvizícií - veľkosť, efektívnosť, synergia a výnosnosť. Vplyv informačných a komunikačných technológií pri fúziách a akvizíciách. Vplyv fúzií a akvizícií na pracovníkov. Prekážky a riziká pri fúziách a akvizíciách. Nedostatočné zhodnotenie kultúrnych aspektov fúzií a akvizícií. Zanedbanie ľudského faktora.