Ohodnocovanie bánk v procese squeeze out v podmienkach Slovenskej republiky - Jakubec, Miroslav
Základné činnosti banky. Funkcie banky. Metódy ohodnotenia banky. Finančná analýza banky. Ohodnotenie interných pomerov banky podľa W. D. Millera - tzv. 10 P. Stanovenie odčerpateľných zdrojov. Stanovenie úrokovej miery. Výsledný vzorec na výpočet hodnoty banky. Ohodnotenie banky v procese squeeze out.