Zavedenie meny euro a účtovníctvo na prelome rokov 2008 a 2009 - Tomková, Silvia
Vedenie účtovníctva do konca roka 2008. Duálne zobrazovanie a účtovníctvo. Účtovné doklady a duálne zobrazovanie. Účtovná závierka a duálne zobrazovanie. Archivácia. Riadna účtovná závierka a priebežná účtovná závierka k 31.12.2008. Zavedenie eura a prepočet aktív a pasív zo slovenských korún na eurá k 1.1.2009.