14. Marketing a osobný predaj - Labská, Helena
Kategória osobného predaja. Rola osobného predaja v spoločnosti, v podniku. Nákupné rozhodovanie a predaj, typy nákupných rozhodovaní. Predajca ako profesionál, základné požiadavky na predajcu vo vzťahu k práci predaja.