Medzinárodná expanzia obchodných podnikov a jej perspektívy - Matušovičová, Monika, 1967-
Analýza poznatkov dotýkajúcich sa problematiky hlavných typov rozhodovania medzinárodného obchodného manažmentu pri výbere globálnych marketingových stratégií.