Miesto bydliska ako faktor procesu nákupného rozhodovania spotrebiteľa - Richterová, Kornélia
Prezentácia možnej diferenciácie nákupného rozhodovania v závislosti od miesta bydliska, od charakteru produktu, resp. potreby, ktorú má uspokojiť. Ilustrácia na praktických príkladoch.