Zavádzanie etických štandardov v podnikaní transnacionálnych korporácií vo farmaceutickom priemysle - Zorkóciová, Otília, 1954-
Etický rámec podnikania transnacionálnych korporácií vo svete. Významné faktory ovplyvňujúce intenzitu dodržiavania podnikateľskej etiky. Stručná charakteristika súčasných podmienok podnikania vo farmaceutickom priemysle v Európskej únii. Externá a interná dimenzia dodržiavania podnikateľskej etiky v podnikaní vo farmaceutickom priemysle. Špecifiká a nové výzvy pre podnikanie vo farmaceutickom priemysle v rámci Európskej únie. Etický rámec podnikania transnacionálnych farmaceutických korporácií na Slovensku.