Globalizácia, nová ekonomika, sieťová ekonomika - Oreský, Milan, 1956-
Východiská teórií transformácie spoločnosti. Teórie prechodu od industriálnej k informačnej spoločnosti. Teórie vytvárania novej ekonomiky. Pojem globalizácia a sieťová ekonomika.